Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
polsos M@rek K@@@ (8453 niezalogowanych)
2387 Postów
Sethur Asher
(Sethur)
Maniak
Grzes203 napisał:
Teraz to fundację a parę godzin temu o kasę na buty z krokodyla prosiłeś

A co? To juz po ludzku prosic nie mozna?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
1485 Postów
Darek ...
(ulv72)
Maniak
Hilton napisał:

Ulv, nie na wszystkim, tylko na nazwach sklepów i ich rodzajach dyskont/supermarket oraz na akronimach. Na wszystkim to przeciez znam sie tylko ja

taaak ?? a wiedzialas jak sie pisze np. jakas zasrana IKEA ? bo to niezwykle wazne jest dla swiata i wszystkiego w okolo , wiesz....
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
2387 Postów
Sethur Asher
(Sethur)
Maniak
marteszka napisał:
Sethur napisał:
ulv72 napisał:
marteszka napisał:

nie jestem w temacie ale jesli chcesz komus cos kupowac to przydaly by mi sie nowe narty badz nowe autko

to juz chcesz autko zmieniac , tak szybko ?

a swoja droga marteszka..... a nuz sethur wyskoczy nagle z grubej kasy i kupi ci to co sobie wymyslisz, no bo czemu nie ? .... w takim razie dawaj od razu jakas cesne albo inny taki, na ktorym polatalabys chetnie

No, nieee no luuuudzie... Kuchnia, chyba zaloze fundacje

Dawaj ulv72 ... Twoje zyczenie...

Ulv nie chcialam byc taka pazerna ale cesenka caravelka by sie przydala

Taka jak ta marteszka? www.beloblog.com/KGW_Blogs/travel/archives/Cessna%20210.jpg
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1564 Posty
Maniak

Sethur, ja skromniutko, małą łódeczkę, "Oasis of the Seas".
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1485 Postów
Darek ...
(ulv72)
Maniak
marteszka napisał:

Ulv nie chcialam byc taka pazerna ale cesenka caravelka by sie przydala

no teraz to juz lepiej sethur..... ty notujesz to wszystko I hope so ?? bo zeby nie bylo pozniej, ze czegos zapomniales...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
142 Posty

(marteszka)
Stały Bywalec
ulv72 napisał:
Sethur napisał:

No, nieee no luuuudzie... Kuchnia, chyba zaloze fundacje

Dawaj ulv72 ... Twoje zyczenie...

a misia mi kup..... tylko bialy zeby byl ...

ulv ty to chyba masz juz duza przytulanke Stelle zazdrosna by byla i jeszcze by pogryzla misia
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Hilton)
Wiking
ulv72 napisał:
Hilton napisał:

Ulv, nie na wszystkim, tylko na nazwach sklepów i ich rodzajach dyskont/supermarket oraz na akronimach. Na wszystkim to przeciez znam sie tylko ja

taaak ?? a wiedzialas jak sie pisze np. jakas zasrana IKEA ? bo to niezwykle wazne jest dla swiata i wszystkiego w okolo , wiesz....

czemu zasrana od razu?? Jak kocham IKEA,bo jest tanio a i tak nie w sam raz na moja kieszen i dlatego prosiłam o sofe... a te "baranki" od razu łodzie chcą, to moze jeszcze mieszkanie??? A ty widze skromny jestes i tylko misia chcesz, ja ci dam , tzn. Emilka ci da, bedzie biały tylko wyprac trzeba
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1485 Postów
Darek ...
(ulv72)
Maniak
marteszka napisał:

ulv ty to chyba masz juz duza przytulanke Stelle zazdrosna by byla i jeszcze by pogryzla misia

no wlasnie sek w tym, ze stella nie moja jest, tylko szefcia mojego wiec ten mis, to tak w zastepstwie...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
699 Postów
agnieszka o.
(saka)
Wyjadacz
bumell napisał:

[...]
Z tą Ikea to wpożo ja tak tylko chciałem się odgryz na kimś.Opowiem wam,raz napisałem list o współpracę z IKEA ,no teraz to mogę powiedzieć bo gówno z tego wynikło.I oczywiście poprawnie napisałem IKEA .dużymi literami,nawet sam jeszcze nie wiedziałem z kąd ta nazwa pochodzi,no więc ,nie odmieniłem tej nazwy z nawyku, jako że skandynawskich nazw lepiej nie odmieniać,a tu otrzymałem odpowiedz z IKEA ,jak najbardziej uprzejma,ale na końcu była informacja,że tej nazwy Ikea się nie odmienia ponieważ bla bla bla.No i ja tylko się obeśmiałem ,bo ja nie zrobiłem tego błędu ale niechtam,nawet nie chciało mi się im odpisywać.No ale fakt ,może nie powinno się je odmieniac ale ja też mam to gdzieś.

poniekąd to ja odmieniłam nazwę "IKEA"... czy ty masz się za co na mnie odgryzać?
wydaje mi się, że niezazbytnio
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
180 Postów
ruda lisica
(wiewióra)
Stały Bywalec
a ja was tak czytam i czytam i ja tylko o jedno prosze Sethur kup sobie czerwony berecik dziekuje
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok